Meniu pricipal

Peste 400 de invitati, peste 30 de muzicanti si meniu 100% traditional romanesc.

Sunt doar cateva dintre elementele ce vor compune nunta anului, la Timisoara. Armando Nicoara, fiul celebrului cantaret de muzica populara - Petrica Nicoara Sarbu, se insoara astazi. Va fi o nunta cu fast, cu 6 perechi de nasi, in complexul Flonta din Giroc. 

Evenimentul va incepe de la ora 17, cand va avea loc cununia religioasa, urmand ca masa si dansul sa inceapa de la ora 19, in locatia din Giroc. Cei peste 400 de invitati se vor bucura de un meniu traditional romanesc si de cele mai delicioase prajituri facute de o cofetarie celebra din Timisoara. 

 

Petrica Nicoara Sarbu, tatal mirelui, a devenit renumit pentru stilul unic de a canta la un saxofon de aur. La ora actuala a ajuns cel mai renumit muzicant din Romania.

Have a nice viptim-isation!

Ana Maria Dana

sursa foto:facebook

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

carmen
0 # carmen 17-07-2015 19:47
Hai sa fim seriosi, nu e chiar cel mai renumit instrumentist din Romania...Ce sa mai spunem atunci de Luca Novac sau Dumitru Farcasu?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea