Meniu pricipal

Atunci cand te gandesti la gadget-uri, primul lucru care iti vine in minte este probabil un ceas Apple.

Cu siguranta acest tip de accesoriu high-tech este in topul preferintelor multora.

Totusi, daca incepi sa cauti mai atent, o sa gasesti tot felul de gadget-uri ciudate pe piata.

 

(sursa foto: indiegogo.com)

DrumPants 2.0 – "Tobe pentru pantaloni"

Numele pare sa spuna totul, nu-i asa? Din pacate nu e chiar ce iti imaginezi, insa are la baza ideea de a face muzica cu ajutorul corpului. Este vorba de fapt, despre un kit portabil care poate fi purtat peste sau sub haine. Acesta include pernite cu tambur, pernite pentru picior, un buton de control si conectare wireless la o aplicatie care iti permite sa „canti” la tobe.

(sursa foto: static.wixstatic.com)

Inelul BTC – Alternativa Bitcoin a inelului de logodna

Bitcoin este un sistem de plata inovativ si un nou tip de moneda virtuala, reprezentand de fapt, bani cash pentru internet. Acest sistem este folosit de un numar tot mai mare de persoane.

Inelul BTC contine un cod QR care atunci cand este scanat arata celor de pe Android, cati bitcoini are. Informativ, ultima estimare a unui bitcoin era de 237,46 de dolari americani.

(sursa foto: indiegogo.com)

ReVault – Ceasul inteligent ReVault

Smartwatch Revault este un accesoriu usor de purtat si nu functioneaza pe baza de Android Wear sau pe software-ul Apple. Totusi vine cu stocare portabila wireless, permitand accesarea fisierelor si sincronizarea cu toate dispozitivele de la incheietura mainii. Acest lucru este posibil fara conexiune la internet, deoarece ceasul isi poate face propria retea WiFi.

(sursa foto: mindtecstore.com)

Necomimi

Sunt niste urechi de pisica ce functioneaza pe baza undelor cerebrale. Acest gadget se poate cumpara online si costa doar 50 dolari. Este capabil sa capteze date ale undelor cerebrale, iar in functie de starea de spirit, urechile se ridica, se misca sau se lasa pe spate.

(sursa foto: israelsmessenger.com)

Pacif-i – Suzeta inteligenta

Ce spui de utilitatea unei suzete cu Bluetooth? Cu un termometru incorporat si capacitatea de a urmari calitatea somnului, dar si alte valori, acest gadget este facut pentru parintii iubitori de tehnologie. Exista si o aplicatie mobila care se sincronizeaza cu suzeta si permite parintilor sa trimita datele si altor persoane.

(sursa foto: kickstarter.com)

The Radiate Shirt – Tricoul care isi schimba culoarea

Aceasta lista nu ar fi completa fara un articol de imbracaminte. Tricoul Radiate isi schimba culorile in timp ce faci sport, dezvaluind caldura corpului tau. Sigur, nu este o haina mega high-tech, dar e un fel de inel al starii de spirit pentru corpul tau.

Have a nice viptim-isation!

S.L.

(sursa foto: cdn.trendhunterstatic.com)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea