Meniu pricipal

La mare, la soare, e pacat sa nu dai jos textila si sa nu iti pozezi trupul de diva pentru fani.

Probabil asa au gandit si vedetele noastre, care, imediat ce a inceput sezonul vacantelor, au scapat de ce era de prisos si s-au pus pe facut fotografii. Etalarea pe Facebook e cea mai buna reclama!

Andreea Balan nu mai are niciun fel de inhibitii. Desi, cu ani in urma, a refuzat bani buni ca sa apara goala in Playboy, de data aceasta si-a facut o poza fara sutien, pe care a urcat-o direct pe Facebook, fara sa primeasca nimic in afara de recunostinta fanilor.

Tiza Andreea (Banica, de data asta), a trecut bine de 30 de ani, dar se mandreste cu trupul ei, pe care il expune in costum de baie, ca o adevarata diva nascuta la malul marii.

Cantareata Alina Eremia, foarte pe val, este insa mai degraba genul “city girl”, pentru ca si-a postat fotografiile in costume de baie elaborate, la piscina.

Pana si Elena Gheorghe s-a fotografiat in apa, atunci cand a mers la un concert in Spania. Inainte de show, a avut grija de fanii ei de pe Facebook si le-a pus cateva instantanee.

In plina forma, la 45 de ani, Mihaela Radulescu arata acum parca si mai bine decat in tinerete, daca e sa ne luam dupa succesul de care se bucura in randul barbatilor celebri. Mihaela beneficiaza si de costumele de baie create special pentru ea de cea mai buna prietena, Dana Budeanu.

Si ajungem si la ultima prezenta din materialul nostru, una aparte. N-am ratat-o pe Loredana Chivu, ex-asistenta TV, fosta sau actuala iubita a lui Leo de la Strehaia. Am putea sa ii punem o stampila de “Asa nu”.

Have a nice viptim-isation!

D.B.

(sursa foto: Facebook)

balan
balan2
balan3
balan4
balan5
banica
banica2
banica3
elena
elena2
eremia
eremia2
loredana
loredana2
loredana3
raduleasca
raduleasca3
raduleasca4
raduleasca5
raduleasca6
01/20 
start stop bwd fwd

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea