Meniu pricipal

De cele mai multe ori romanii sunt priviti cu scepticism in lume. Dar sunt si romani care aduc cinste acestei tari. Remus Stana este unul dintre ei. 

David Beckham este una dintre cele mai urmarite personalitati ale lumii. Ultima isprava a fotbalistului a strans 12 milioane de vizualizari de la internauti.

Catalin Cazacu, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni motociclisti din Romania, este si unul dintre cei mai ravniti barbati din tara noastra. Iata ce se zvoneste despre el si Claudia Pavel.

Una dintre cele mai credibile institutii din Romania, in viziunea populatiei, este Directia Nationala Anticoruptie. Totusi o serie de dezvaluiri facute intr-una dintre emisiunile postului Antena 3, au demonstrat contrariul.

Phillip Plein este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din lume. Acesta si-a lansat colectia toamna-iarna 2018/2019 printr-un show grandios.

Traim in era vitezei si a timpului limitat, iar daca ai un job solicitant si te mai afli si intr-o relatie se poate ca aceasta sa aiba de suferit din cauza neatentiei in cuplu. Iata care sunt cele trei reguli simple pe care ambii parteneri ar trebui sa le urmeze.

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca cei doi se iubesc, dar totusi Harry s-ar putea sa nu poarte verigheta dupa ce o conduce la altar pe aleasa inimii lui.

Elon Musk, geniul din spatele Tesla si omul care a intrat in istorie ca producator al celei mai puternice rachete din lume, are o avere impresionanta.

Sexul, candva un subiect taboo, a devenit parte a vietii noastre. Nu mai este cazul sa ne ascundem dupa deget, toata lumea il practica inca din cele mai vechi timpuri.

In mai putin de trei luni, planeta va trece printr-un moment istoric. Vom asista la cea mai asteptata nunta a anului, Printul Harry si Meghan Markle isi vor uni destinele intr-un cadru de vis. Se pare ca din ce in ce mai multe celebritati vor sa ii fie aproape actritei, ajunsa printesa peste noapte. Ultima dintre ele este chiar Victoria Beckham.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea