Meniu pricipal

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca telefoanele produse de cei de la Apple sunt dintre cele mai bune de pe piata. Gigantul american va lansa in toamna acestui an un nou model. Totusi, sa se confrunte acestia, oare, cu o pana de idei? Vezi raspunsul mai jos.

Este perioada in care cei mai multi dintre romani aleg sa plece in vacanta la mare, multi dintre ei nici nu constientizeaza la ce pericole se expun atunci cand aleg sa stea la soare. Iata ce spun medicii.

Daca te intrebai cum poate fi o umbrela ciudata, care este doar o umbrela, noi avem raspunsul in articolul de mai jos. Nu ezita, apasa butonul Citeste Mai Departe si vei fi uimit.

Vara este in toi, iar zeci de mi de oameni ajung pe malul marii in aceasta perioada. Fie ca vorbim de destinatiile din tara, ori de cele de peste hotare, un lucru este sigur, femeile se intrec in a atrage atentia barbatilor cu cele mai ciudate costumatii de plaja. Iata care sunt cele mai ciudate trei costume de baie din lume.

Vestea ca a murit a cazut ca un fulger peste fanii Denisei, dar mai ales peste familie. Se pare ca presa a gasit in acest lucru un subiect de interes national, dar acestia nu au verificat niciodata veridicitatea informatiilor prezentate. Inpreuna vedem care au fost erorile prezentate de MASS-MEDIA.

Cunoscuta in intreaga lume ca fiind una dintre cele mai iubite trupe rock, Linkin Park a cunoscut succesul la nivel mondial in anul 2001, odata ce a fost lansat primul album de studio. De la acest lucru si pana la moarte a fost doar un pas, se pare.

Sistemul medical din Romania are multe hibe, uneori ai crede ca cineva sau ceva nu vrea ca noi sa beneficiem de tratamente asa cum se cuvine in spitalele din tara noastra. Ce a patit aceasta femeie este greu de descris in cuvinte. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Bianca Dragusanu arunca o bomba in mediul online. Aceasta este suparata foc pe atelierul de creatie a carui imagine a fost in trecut. Bianca sustine ca acestia incearca sa-i fure ideile.

Editia de anul acesta a Electric Castle a adus in atentia publicului tanar o premiera. Doamnele muzicii romanesti, Corina Chiriac si Mirabela Dauer, au fost invitate sa cante la celebrul festival unde publicul le-a primit cu indelungi ovatii.

 

In anul 1997, lumea modei pierdea un om de o valoare inegalabila, Gianni Versace era asasinat pe scarile casei sale din Miami.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea