Meniu pricipal

ACS Poli Timisoara joaca miercuri in Cupa Ligii Adeplast cu Petrolul Ploiesti.

Florin Marin are probleme de lot inaintea disputei cu ploiestenii, insa vrea o victorie din duelul cu lanterna rosie a Ligii 1. Daca Zicu a fost recuperat, Scutaru si Croitoru sunt inca accidentati. Popovici s-a ales si el cu o accidentare din duelul cu Bekecscaba, iar Poparadu este indisponibil. 

Respectam Cupa Ligii, tratam aceasta competitie cu maxima seriozitate. Dorim sa ne calificam. Nu va fi usor, Petrolul este o echipa foarte buna. Chiar daca nu au avut rezultate bune, fiind pe ultimul loc in campionat, ploiestenii sunt in crestere de la meci la meci, a spus Florin Marin.

Si Alexandru Curtean se asteapta la o partida dificila: Stim ca Petrolul are un joc bun, in ciuda rezultatelor negative. Este o echipa care produce un fotbal de calitate.Vin sa castige, lucru pe care-l dorim si noi, a spus Curtean.

Meciul se va juca miercuri, de la ora 19, pe Stadionul Dan Paltinisanu.

Have a nice viptim-isation!

Daniel Balteanu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea