Meniu pricipal

Gala de K1 de la Timisoara s-a incheiat vineri, insa reactiile au venit si dupa intrecere.

Totul a pornit de la scandalul izbucnit intre antrenorul clubului Ginbox, Ginardo Gaspar si sensei Alin Dubles, Tamashyi. La gala de vineri, Alex Petchescu a fost declarat castigator al centurii Break-Out. Antrenorul de la Ginbox sustine ca acesta nu este castigator in urma meciului demonstrativ cu Daniel Micu de la Tamashyi, ci in urma neprezentarii sportivului cu care trebuia sa lupte.

Fight Card-ul galei a fost facut in urma cu o luna. Cu 3 zile inainte, m-a anuntat cel cu care trebuia sa lupte Alex Petchescu, ca nu mai poate veni din diverse motive. Era jandarm, lucra. Alex Petchescu are 18 ani, acum 3 luni i-a facut si asta trebuie mentionat. Si am vazut pe lista lui ca avea un baiat de 76 de kilograme, 23 de ani, cu noua meciuri. Al meu are 18 ani, 72 de kilograme. L-am sunat sa vorbesc cu el daca poate sa il lase sa lupte. Nu mi-a raspuns. Apoi, am vorbit cu baiatul care se ocupa de sala si l-am intrebat daca il lase sa lupte cu al meu. Dupa jumatate de ora m-a sunat si mi-a spus ca este ok, ca va lupta. Am facut fight-card-ul galei, ati vazut ca a venit acolo, s-a prezentat. Inainte cu o jumatate de ora de meci, m-a sunat Alin si m-a anuntat ca nu il mai lasa pe baiat sa lupte, ca nu l-am anuntat si pe el. Si i-am zis ca am vorbit cu baiatul care ii tinea locul si ca el a zis ca e totul in regula. Intr-adevar, mi-a zis ca il lasa sa lupte doar daca va fi protejat, sa aiba tibiere, dar am fost de acord...si asta a fost tot. Dupa, am vazut ce a scris el acolo, a spus Ginardo Gaspar. 

Antrenorul de la Ginbox a tinut sa raspunda si la provocarea lansata de Alin Dubles pe Facebook, ca Alex Petchescu sa lupte cu Daniel Corbeanu sau Adrian Giurgiu. 

Nu se compara copilul meu de 18 ani cu Dani Corbeanu, acesta este un luptator foarte bun, este o emblema a Timisoarei. Giurgiu Adrian la fel, e antrenat de Alin Falcusan, un prieten de-al meu care e la alt nivel, are varsta, bani mai multi. Al meu are 18 ani. O sa lupte, dar nu acum. Deocamdata e prea mic sa se bata cu doi luptatori foarte buni. Asta a fost tot. Si inca ceva. Daca era barbat, trebuia sa ma sune pe mine, nu sa scrie pe facebook sa vada si copiii ce ne certam noi acolo...L-a anuntat castigator pe Alex Petchescu, prin abandon a castigat centura. Asta s-a anuntat, ca a castigat Alex Petchescu centura oferita de Break-Out din Italia, pentru ca nu s-a prezentat cel cu care trebuia sa lupte, a completat Ginardo.

Antrenorul a mai afirmat ca, pe viitor, nu va mai colabora cu clubul Tamashyi. Clubul Ginbox va mai organiza alte trei gale pana la finalul anului.

In ceea ce-l priveste pe antrenorul de la Tamashyi Timisoara, acesta nu a raspuns la telefon pentru a oferi o declaratie oficiala.

Have a nice viptim-isation!
Daniel Balteanu

sursa foto: facebook.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea