Meniu pricipal

Gala Ginbox de vineri seara a adus meciuri frumoase, insa si un mic scandal.

Alin Dubles, antrenor la Clubul Tamashyi l-a acuzat pe facebook pe Ginardo Gaspar, organizatorul galei, de lipsa de sportivitate, dupa ce acesta l-a declarat castigator pe Alex Petchescu in meciul demonstrativ cu Daniel Micu.

Gala Ginbox de vineri a avut 10 meciuri la nivel de profesionisti, doua incheiate inainte de limita, iar in locul meciului care era cap de afis s-a disputat un demonstrativ intre Alex Petchescu, de la clubul gazda, si Daniel Micu, sportiv al clubului Tamashyi. La finalul luptei, primul a fost declarat invingator, desi partida nu avea carater oficial. Acest lucru l-a suparat pe antrenorul clubului Tamashyi, Alin Dubles, care a postat un text critic pe facebook la adresa organizatorului Gaspar Ginardo.

FACEREA DE BINE, F****** DE MAMA...Ginardo Gaspar, deoarece adversarul lui Alex nu a mai onorat cu prezenta,ca sa-ti salvez gala am fost de acord sa lupte campionul tau mondial si cu centura pe abdomen,Alex Petchescu, cu sportivul meu, mult mai slab, fara titluri si centuri, Daniel Micu, doar in conditiile in care anunti la microfon inainte de meci, ca meciul este unul demostrativ si fara decizie... Asta a fost intelegerea telefonica dintre noi, cu o jumatate de ora inaintede meci, in urma insistentelor tale sa nu-ti stric gala... Tu, in schimb, te-ai gandit ca daca tot nu sunt in tara si nu pot face nimic, sa-l anunti castigator pe Petchescu... PROBABIL LA TINE ASTA INSEAMNA SA FII OM DE CUVANT... Asta e adevaratul motiv ptr care campionii vostrii de facebook nu castiga niciodata cand dau de adversari puternici, desi ei au un palmares de invidiat si doar titluri de campioni europeni, mondiali,etc... Daca tot vroiai un meci tare, cu decizie, cu centura pe masa, de ce nu ti-ai pus campionul sa lupte cu cei de valoarea lui? Avem 2 sportivi valorosi chiar in Timisoara, la categoria asta -Corbeanu Danisi Giurgiu Adrian. Ca sa fiu diplomat iti spun doar ca mi-e scarba....si data viitoare cand ma mai ofer sa te scot din c**** te rog insistent sa-mi f*** 2 pumni in gura sa ma trezesc la realitate...” a scris Alin Dubles.

Raspunsul lui Gaspar Ginardo a venit sambata, in jurul pranzului, tot pe reteaua de socializare.

“Iti inteleg frustrarile dnu Alin Dubles... dar hai sa spun exact ce si cum a fost ...nu minciuni... fightcardul galei a fost facut cu 2 sapt in urma...inainte de gala ci 2 zile cel din tg jiu care trebuia sa lupte cu alex a anuntat ca nu mai poate veni din diverse motive(asta e un alt discurs f urat)... apoi am vazut pe lista ta care mi ai dato pt interclub un sportiv la 75 kg si 9 meciuri,22 ani,,,,, Te am sunat de vreo 3 ori nu mi ai raspuns,,apoi am vb cu copilul tau Adi Petenchea,,si l am rugat daca poate vb cu tine sa lupte baiatu tau cu alex al meu,,,, dupa o jumatate de ora mi a scris ca este ok a vb cu tine si va lupta...M am bucurat si,,,i am multumit de o mie de ori,,,(poate confirma adi)...Totul ok,,,in ziua galei,inainte cu o jumatate de ora ma suni si spui ca nu il lasi sa lupte...(asta din rautate ma gandesc),,apoi intradevar la insistentele mele pt a nu ma face de "cacat" cim spui tu am acceptat sa anunte un meci demonstrativ si,,,, asa a fost,,,a fost un sparing f frumos,,,poate comfirma toata lumea....Deci,,nu mai induce lumea in eroare....Iar referitor la "sa ti dau doi pumni in gura",,,ti i dau cu tot dragu,,,daca nu o sa vb cu Mitru......Sincer aveam o alta impresie despre tine,,,,daca erai barbat,,ma sunai si puteam sa discutam barbateste,,,,nu ca p.... postezi pe facebook frustrarile si invidiile tale...” a scris organizatorul galei Ginbox.

Va vom tine la curent cu situatia creata si vom vedea daca cei doi vor ajunge la o intelegere.

Have a nice viptim-isation!

Daniel Balteanu

sursa foto: facebook.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea