Meniu pricipal

Miodrag Belodedici a fost in acest weekend la Timisoara si a urmarit gala Ginbox.

Fostul dublu castigator al Cupei Campionilor Europeni a fost nemultumit de rezultatele selectionatelor tricolore, dar crede ca echipa mare poate face un meci bun cu Grecia.

Miodrag Belodedici a venit la Timisoara in postura de director al centrelor de juniori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, pentru a urmari startul in campionatul elitelor. Fostul fundas al nationalei tricolore a fost prezent si la gala de K1 organizata de Ginbox, dar a urmarit in paralel si partidele selectionaelor tricolore. Echipa de tineret l-a dezamagit pe Belodedici, dupa esecul cu 2-0 in fata Bulgariei la Targu Mures.

Ne-au dezamagit baietii la Targu Mures. Nu stiu ce sa spun. Avem copii care joaca in prima divizie si ar trebui sa joace cat mai curat, mult mai exact fotbalul. Nu am reusit sa aratam un joc bun, jucam si acasa, nu am stapanit meciul. Nu cred ca e de vina antrenorul, care i-a avut o saptamana. Bulgarii ii stim ca sunt mai agresivi, mai dornici, dar credeam ca o sa vad alt meci, mai ales ca avem nume importante la lotul de tineret. Nu stiu ce s-a intamplat.” a declarat Belodedici despre meciul tricolorilor mici.

Fostul dublu castigator al Cupei Campionilor a vorbit si despre formatia condusa de Anghel Iordanescu si remiza alba obtinuta de aceasta la Budapesta.

Multa lume preconiza un meci egal, ca sa nu pierdem. Nu am pierdut. Jocul, in opinia mea, cred ca am jucat cu o echipa de categoria a III-a, dar nici noi nu am fost de categoria intai. Si noi am avut  carente mari in joc. Ungurii, nu au aratat fotbal astazi, au avut probleme mari la constructive, in aparare, la pase, dar din pacate nici noi nu am reusit faza de atac sa o facem putin mai bine. Daca eram mai atenti, puteam mai mult. Dar rezultatul pe care ni l-am dorit, e important ca nu am pierdut. E rau ca grecii au pierdut cu Finlanda acasa, Finlanda care eu cred ca e mult mai buna decat Ungaria. Suntem in grafic, dar vine meciul cu Grecia de acasa si trebuie sa il castigam.” a completat Miodrag Belodedici.

Dupa remiza alba cu Ungaria, selectionata Romaniei joaca urmatorul meci luni, de la ora 21.45 , pe Arena Nationala, in compania Greciei, ultima clasata in grupa, cu doar doua puncte.

Have a nice viptim-isation!

Daniel Balteanu

Sursa foto:libertatea.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea