Meniu pricipal

Gala Ginbox de la Timisoara, ajunsa la cea de-a patra editie, s-a disputat in aer liber.

Chiar daca principalul meci al intrecerii a fost anulat, spectatorii au vazut si doua knock-out-uri spectaculoase.

Gala de kickbox organizata de clubul Ginbox a inceput inca de la pranz, insa in intrecere au intrat doar amatorii. Seara a fost randul profesionistilor sa arate ce pot, intr-o competitie cu 10 meciuri, la diferite categorii, de la 40 la 75 de kilograme. Primele patru dueluri s-au incheiat la puncte, insa in cea de-a cincea a venit si primul knock-out al serii. Un croseu de stanga al lui Liviu Popitu l-a trimis in tara viselor pe Alexandru Mitran, inca din prima runda. A doua partida incheiata inainte de limita a fost cea a lui Edi Roland, cu Alexandru Argio. Sportivul pregatit de Florin Ilie l-a obligat pe Argio sa arunce prosopul in ultima runda, dupa ce sangera abundent. Surpriza a venit in finalul galei, cand Alex Petchescu a ramas fara adversar, rivalul sau din Targu Jiu nu a mai putut sa lupte, iar timisoreanul a facut  un meci demonstrativ cu Daniel Micu.

Inaintea deschiderii galei profesionistilor, in fata spectatorilor s-a prezentat solista Leeliane Lee, care a sustinut un mic concert si i-a incurajat pe luptatorii Ginbox.

Have a nice viptim-isation!

Daniel Balteanu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea