Meniu pricipal

 

Orice femeie stie ca aspectul sprancelor este responsabil, in mare parte, de simetria fetei.

Iar atunci cand iti doresti tot ce e mai bun pentru frumusetea ta, trebuie sa ai mare grija de ele. Insa, ce te faci daca sprancele nu sunt pensate corect, sunt foarte subtiri sau nu le mai poti da nicio forma oricat ai incerca? In aceste cazuri, tatuarea sprancenelor este o solutie demna de luat in seama.

Specialistii iti vin in ajutor si te pot scapa de griji. Rocsana este cea care te va face sa uiti de pensat sau de conturarea sprancenelor cu creionul dermatograf. La Derma Graphics, Rocsana lucreaza fara oprire pentru clientele sale, care sunt extrem de multumite de sprancenele tatuate. Frumoasa blondina ne-a asigurat ca aceasta procedura, de tatuare a sprancenelor, nu este deloc dureroasa pentru ca se face cu anestezie locala. 

 

De regula, persoanele care au nevoie de tatuarea sprancenelor sunt cele care au fire destul de rare. Avantajul unei astfel de interventii este faptul ca ne scapa de creionul dermatograf, iar pensatul nu mai devine preocuparea noastra principala.

Intrebata de varsta clientelor sale, Rocsana ne-a facut o dezvaluire: "frumusetea nu are varsta, iar o clienta care mi-a calcat pragul salonului, in cautarea sprancenelor perfecte, avea 86 ani".

Asadar, daca va doriti sprancene perfecte de care sa nu aveti grija la piscina, dar si sa uitati de vopsitul lor cel putin pentru 3 ani, nu va ramane decat sa dati o fuga la Derma Graphics.

 

Have a nice viptim-isation!

 

Andrea M.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea