Meniu pricipal

Piercing-ul este una dintre cele mai vechi si mai speciale modalitati de exprimare corporala.

In prezent, piercing-urile sunt vazute ca o moda necesara, nu ca o traditie culturala, veche de mii de ani.

Motivele pentru care oamenii isi monteaza tot felul de piercinguri in diferite parti ale corpului, sunt diverse: unii se simt increzatori, atractivi, altii o iau ca pe o forma de identificare personala.

In prezent, aceasta practica veche si cu caracter tribal a devenit o moda extrem de raspandita, iar tehnicile de montare au evoluat cu pasi repezi.

Un alt motiv al popularitatii piercing-ului consta in faptul ca, spre deosebire de ceea ce se petrecea cu multe secole in urma, acum oamenii au posibilitatea de a-si pune bijuterii in cele mai diverse parti ale corpului, dar sa le si inlocuiasca la fel de repede.

Timisoara nu face exceptie de la regula si este dotata cu saloane specializate in piercing.

Unul dintre cele mai frecventate saloane din oras este chiar Derma Graphics, situat pe strada Simion Barnutiu.

Frumoasa detinatoare a salonului, Rocsana ne-a marturisit ca n-a putut rezista nici ea tentatiei, iar de-a lungul timpului, si-a infrumusetat trupul cu 9 piercinguri.

Asadar, daca va doriti unul si nu stiti la cine sa apelati, Rocsana de la Derma Graphics va asteapta in salonul ei, dotat cu toate cele necesare.

Have a nice viptim-isation!

Andrea M.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea