Meniu pricipal

Intamplare mai putin obisnuita, vineri dupa-amiaza, la una dintre cele mai cunoscute saormerii.

Cei sositi la ora pranzului sa se delecteze cu un meniu cu de toate au avut drept parteneri de restaurant doua personaje inedite. Doi politisti, echipati corespunzator, au intrat in localul din Galeria 1. Nu au vrut saorma la farfurie si nici cartofi prajiti, ci acte din partea celor care detin restaurantul.

Se pare ca era vorba de documente de provenienta a marfii si altele specifice. Probabil odata cu venirea verii, controalele la fastfood-uri s-au intensificat.

Pana ce angajatii au chemat responsabilul, politistii au avut ceva de asteptat, vreme in care au fotografiat tejgheaua, dar... n-au comandat nimic.

Fotografiile au fost primite la redactie pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Daca ai informatii, ni le poti trimite si tu sau ne poti contacta pe pagina noastra de Facebook.

Have a nice viptim-isation!

D.B.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea