Meniu pricipal

Fast food-urile sunt tot mai cautate, atunci cand ne este foame si nu avem timp de asteptat.

In ultimii ani, fast foodurile au castigat teren si la noi in tara. Motivul: lipsa timpului pentru a-ti gati sau a astepta sa ti se prepare felul preferat in restaurant.

Cel mai cautat sortiment la fast food este tocmai shaorma. Pentru ca mai mereu vedem cozi interminabile la Mado la Mall, viptim.ro a intermediat un interviu cu managerul din Timisoara.

Ce inseamna Mado?

Numele Mado este folosit in Turcia pentru a denumi o categorie de deserturi. Mado la inceput a vandut inghetata, baclava si alte deserturi turcesti dupa care s-a specializat incet incet pe shaorma, insa denumirea s-a pastrat. Mado inseamna un brand deja recunoscut in randul fast food-urilor din Romania.

Mado face parte din viata clientilor nostri, multi dintre ei avand chiar o traditie de a lua masa de 2, 3 ori pe saptamana impreuna cu familia sau prietenii.  

De cat timp sunteti pe piata?

De peste 15 ani. Primul fast food a fost deschis la Iasi in anul 2000. In Timisoara suntem prezenti de 10 ani.

Care sunt ingredientele pe care le folositi?

Ingredientele: doar de calitate, personal competent si fericit. Acum referindu-ne la intelesul propriu, noi folosim exclusiv piept de pui. Atat putem sa dezvaluim.  

Toata lumea spune ca shaorma ingrasa, ce parere ai?

Orice mancare in exces nu face bine corpului nostru. Pieptul de pui, asa cum il preparam noi, prajit la flacara deschisa si asortat cu o salata de varza, nu are cum sa ingrase. Maioneza o preparam zilnic in bucataria proprie, insa aceasta, alaturi de cartofi prajiti, trebuie consumate cu moderatie. Pentru cei care nu vor sa riste, noi le recomandam sa aleaga doar pieptul de pui, cu salata de varza, alaturi de un sos fresh (tzatziki) si sigur nu vor avea probleme cu greutatea.

Am trecut de multe ori pe langa locatia voastra. Era mereu coada. Cum explicati acest lucru?

Coada de la Mado e o consecinta a muncii noastre de ani de zile, a respectului pentru ceea ce facem si pentru client, in primul rand. Coada pe care o vezi mereu a fost unul din obiectivele noastre : “sa avem coada tot mai mare”.

Exista fast-food-uri care servesc si a doua zi.  La Mado cum se procedeaza?

Nu prea stim ce fac celelalte fast food-uri insa, va spunem un singur lucru: nu servim nimic din ce nu am putea manca si noi, angajatii. Daca am servi ce a ramas din ziua precedenta, iti garantez ca nu ai mai vedea coada de care spuneai mai devreme.

Ce transmite Mado timisorenilor?

Sa nu faca compromisuri cand vine vorba de shaorma. Cuvantul “proaspat”  este ingredientul principal al shaormei noastre.

Curiosi sa aflam adevarul absolut, am discutat cu cativa nutritionisti, care ne-au confirmat spusele managerului, daca nu pui sosuri si cartofi, shaorma nu ingrasa! Mai mult, Cristian Margarit, celebrul nutritionist a postat pe blogul sau o fraza interesanta despre aceasta mancare: Inca de la inceputurile shaormei in Romania s-a pus problema daca “ingrasa”. Probabil ca daca o umpli cu cartofi prajiti si sosuri, ingrasa. 

Have a nice viptim-isation!

Andrea M.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea