Meniu pricipal

Daca-ti plac filmele biografice, afla ca incepand cu anul viitor urmeaza o productie demna de Oscar.

Potrivit deadline.com, Chris Urch este scenaristul filmului despre viata lui Alexander McQueen, o productie bazata pe biografia acestuia, dar si pe cercetari realizate de scenarist.

Pe scurt, povestea incepe cu un tanar ce face parte dintr-o familie de 6 copii, el fiind cel mai mic, care abandoneaza scoala la varsta de 16 si pleaca in lume. Alexander se intoarce in Londra,unde se inscrie la scoala de moda, la finele studiului acesta isi lanseaza propriul brand. Foarte repede devine unul dintre cei mai buni designeri, castigand chiar de patru ori titlul de cel mai bun designer britanic.

In 1996 devine designerul principal de la Givenchy, succedandu-i lui John Galliano, inainte de a-si uni fortele cu Gucci, care i-a cumparat 51% din companie. Pana la sfarsitul lui 2007, Alexander McQueen avea magazine in New York, Londra, Los Angeles, Milano si Las Vegas.

Rihanna si Lady Gaga se numara printre starurile care au purtat tinute create de McQueen, in viata de zi cu zi, dar si in videoclipurile acestora.

Pentru ca in viata nu este vorba numai despre succes si faima, Alexander McQueen se sinucide la varsta de 40 de ani, pe data de 11 februarie 2010.

Curiosi de film? Noi da!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea