Meniu pricipal

dramatic i by georgiif-d55nvbu

Ioana Bugarin este tanara cu care ar trebui sa se mandreasca Timisoara.

Este singura din Romania si unul dintre cei 25 de oameni de pe planeta care au fost admisi la Royal Academy of Dramatic Art (RADA), scoala absolvita de Anthony Hopkins, Peter O`Toole, Hellen Mirren si altii. De obicei, lupta pentru a intra la aceasta scoala este crancena, 300 de candidati pe un singur loc. Insa Ioana a reusit. S-a pregatit timp de doi ani pentru admitere. Dupa ce a fost chemata la o prima auditie si un interviu, timisoreanca a fost invitata si la a doua auditie. I-a cucerit imediat.

Ioana este absolventa de matematica-informatica si pana acum a jucat in productii ca “Lindenfeld, o poveste de dragoste”, regizata de Radu Gabrea. Si nu se opreste aici. Chiar daca este plecata la Londra, timisoreanca va filma in continuare in Romania. In prezent, joaca intr-un film care va fi lansat peste doi ani. 

Have a nice viptim-isation!

Eva Baila

sursa: fashionstreettimisoara.blogspot.ro

sursa foto: deviantart.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea