Meniu pricipal

Se stie despre Coreea de Nord ca este una dintre cele mai inchise tari din lume. Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca dictatura de la Phenian este una ce nu tine cont de nimeni si nimic, fiind plina de pedepse aspre pentru cei care incalca regulile dictatoriale.

Kim Jong-un a decis sa creasca pedeapsa pentru cetatenii care urmăresc filme de circulatie internationala de la 2 la 10 ani de inchisoare. Astfel, Phenianul creste sanctiunile impotriva influentelor puterilor externe. Totodata, sanctiunea se aplica si in cazul celor care asculta alta muzica inafara celei din Coreea de Nord.

Pe piata din Coreea de Nord se vor intensifica filmele de propaganda anti-americana.

In ultimul rand trebuie sa va reamintim faptul ca din anul 2014 televiziunea de stat din Coreea de Nord nu mai difuzeaza filme chinezesti și rusesti, ca parte a campaniei impotriva influentelor straine. La finalul aceluiasi an, mai multi oficiali au fost executati public, pentru ca au fost prinsi ca se uitau la seriale din Coreea de Sud, acestia au fost acuzati de "acte criminale grave".

Voi ce parere aveti?

Viptim- we style your life! 

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea