Meniu pricipal

Simpaticul batranel, care intr-o singura noapte colinda intreaga lume pentru a imparti cadouri copiilor, are o poveste de viata interesanta. Daca vreti sa aflati cine este Mos Craciun, trebuie sa cititi mai departe acest articol.

Despre Mos Craciun se stie faptul ca este un batran care are drept ajutoare, spiridusi si pe nelipsita Doamna Craciun, el se deplaseaza cu o sanie trasa de 9 reni, cel mai cunoscut fiind Rudolf. Copiii din intreaga lume il asteapta un an de zile pentru a vedea ce le aduce.

Dar, intrebarea noastra de astazi este: "Cine l-a inventat pe Mos Craciun?". Ei bine, raspunsul s-ar putea sa va mire, Coca-Cola. Nu va asteptati, nu? Trebuie sa stiti ca, recunoscuta companie de bauturi racoritoare, l-a inventat pe Mos Craciun, cel pe care noi il stim astazi. Totul a plecat de la culorile companiei, alb si rosu si de la asocierea bauturii cu sarbatorile de iarna, nu degeaba Coca-Cola este cea mai bauta bautura racoritoare in perioada de iarna. Inainte de a-l cunoaste pe Mos Craciun alb-rosu, acesta era alb-albastru si era asociat cu imaginea lui Mos Greila, care venea in ajun de anul nou.

Asadar, campania celor de la Cola a avut si are un impact emotional imens asupra lumii intregi, fiind cel mai recunoscut produs in intreaga lume. 

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: wallpaperweb.rog

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea