Meniu pricipal

Se stie despre Coreea de Nord ca este una dintre cele mai inchise tari din lume. Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca dictatura de la Phenian este una ce nu tine cont de nimeni si nimic, fiind plina de pedepse aspre pentru cei care incalca regulile dictatoriale.

Ce ar fi masa de Craciun fara traditionalele preparate din carne de porc? Ei bine, nu stim daca aceasta sarbatoare ar arata la fel.

Dupa ce ieri ceata a fost atat de densa incat vizibilitatea a scazut sub 50 de metri, astazi temperaturile si cerul albastru ne iau cu totul prin surprindere.

Este minunata zi a Ajunului Craciunului, toata lumea este in febra cumparaturilor, cozile la magazine sunt interminabile, iar copiii sunt in asteptarea Mosului. Dar care este adevarata semnificatie a acestei zile? Afla din materialul urmator.

Se spune despre brad ca este un pom al vietii datorita faptului ca el ramane verde tot timpul, simbolizandu-l, astfel, pe Hristos, vesnic viu.

Simpaticul batranel, care intr-o singura noapte colinda intreaga lume pentru a imparti cadouri copiilor, are o poveste de viata interesanta. Daca vreti sa aflati cine este Mos Craciun, trebuie sa cititi mai departe acest articol.

Se apropie Craciunul si majoritatea romanilor pleaca in vacante peste granitele tarii. Astazi, Vama Nadlac a fost un punct fierbinte al tarii noastre, unde o cadere de sistem i-a tinut pe loc pe cei care doreau sa treaca vama.

Evenimentul marcat in a 12-a noapte din luna Rebiul Evvel a Calendarului Islamic (Calendarul Hegirei), este prima dintre cele cinci nopti luminate pentru musulmani, care de altfel sunt denumite Kandili.

Majoritatea dintre noi am gustat, macar o data, din lipia apetisanta umpluta cu multe sosuri si carne frageda. Dar ce ai spune de o shaorma si la desert?

In anii trecuti, vremea de Craciun era "frumoasa", iar prin frumoasa intelegem ca aveam parte de ninsoare. Haideti sa vedem ce au anuntat meteorologii cu privire la eterna intrebare a acestei perioade: "Avem sau nu zapada de Craciun?"

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea