Meniu pricipal

Un producator de la Hollywood spera sa doboare recordul mondial la cea mai scumpa casa.

Este vorba de un adevarat „palat” in valoare de 500 de milioane de dolari, in Bel Air. Resedinta de pe deal are 9.290 de metri patrati, este construita in vecinatatea Los Angeles-ului, va avea un dormitor de 464,5 de metri patrati, un garaj pentru 30 de masini si un cinematograf IMAX cu 45 de locuri.

Cu o priveliste spectaculoasa de 360 de grade asupra Los Angeles, Beverly Hills si Oceanului Pacific, proprietatea are vecini faimosi ca Jennifer Aniston sau Elon Musk. Aceasta va mai avea in dotare un club de noapte, un cazinou si chiar o „camera a meduzelor”, cu bazine de apa pe trei dintre pereti.

De asemenea, va mai include alte trei case, patru piscine, dintre care una "infinity" de aproape 55 de metri, si un gazon artificial de 1.858 de metri patrati, care sa corespunda cu restrictiile de apa cauzate de seceta din California.

Constructia ei se preconizeaza ca va dura 20 de luni si ca va avea aproape orice utilitate imaginabila.

Astfel, producatorul de la Hollywood isi doreste sa doboare recordul celei mai scumpe case care s-a vandut vreodata.

In 2011, un penthouse din Londra a fost cumparat cu 221 de milioane de dolari de miliardarul Lakshmi Mittal.

Have a nice viptim-isation!

S.L.

(sursa foto: dailymail.co.uk)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea