Meniu pricipal

O casa moderna, mobilata, utilata este visul oricarei familii, numai ca preturile spulbera orice vis.

Traim vremuri in care casa in care traiesti vorbeste despre tine, despre bunastarea familiei tale si despre posibilitatile financiare pe care le posezi. De aceea, am hotarat sa facem un TOP al celor mai scumpe case din Timisoara, capitala Banatului.

Cea mai scumpa locuinta se gaseste in Dumbravita si valoreaza nu mai putin de 1.090.000 euro. Construita in 2007, are un singur etaj si 8 incaperi, 4 balcoane, o terasa, o bucatarie, 7 bai, 2 garaje, doua locuri de parcare si o mansarda. Suprafata terenului este de 3000 mp, dintre care 792 constituie suprafata construita. Casa pare a fi un adevarat muzeu, iar viitorii proprietari sigur vor trai in Paradis.

Urmatoarea casa de lux o gasim in calea Lipovei si valoreaza 750.000 euro. Este structurata pe trei nivele si are 8 camere, o bucatarie, 5 bai, doua garaje si doua locuri de parcare. Suprafata totala a terenului este de 1.100 mp. Bucataria este utilata, iar curentul, apa, gazul, telefonul si centrala proprie nu lipsesc.

Tot in zona Lipovei, gasim un imobil construit in 2010, care valoreaza 560.000 euro. Cu un singur etaj, acesta are toate utilitatile si este dotat cu un un balcon, doua terase, o bucatarie, 5 bai si 5 camere. Suprafata terenului este de 995 mp, iar suprafata construita este de 490 mp.

Urmatoarea casa inclusa in clasament este in zona Dumbravita si costa 380.000 euro. Are 6 camere, o bucatarie, 5 bai, un balcon si o terasa. Imobilul este dotat cu apa, canalizare gaz, curent, cablu de internet si incalzire pardoseala. Mai mult, bucataria este mobilata, utilata, iar piscina si gradina arata de vis.

Locul cinci in clasament il ocupa o vila de lux din zona Braytim. Aceasta costa 349.000 euro. Suprafata terenului este de 700 mp, constructia ocupand 420mp. Imobilul are 6 camere, o bucatarie, patru bai, doua balcoane, o terasa, patru locuri de parcare si un garaj, iar ca povestea sa fie mirifica, pe langa utilitati, casa mai are jacuzzi, semineu, sistem de alarma, gradina amenajata si video interfon.

Ultimul loc in clasament i-a revenit unei case din cartierul Armonia, ridicata in 2014, care valoreaza 130.000 euro. Aceasta are patru camere, o bucatarie, trei bai, un balcon, o terasa, un garaj si doua locuri de parcare. Locuinta este utilata si mobilata.

(Sursa foto: imobiliare.ro, hitchmosher.ro, sodolescu.ro)

Have a nice viptim-isation!

A.M.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea