Meniu pricipal

In fiecare an, la inceput de septembrie, explodeaza preturile chiriilor din Timisoara.

Motivul este unul absolut logic pentru proprietari, dar si pentru agentiile imobiliare: vin studentii, iar daca studentii mai sunt si straini, atunci este raiul pe pamant.

Cea mai "prapadita" garsoniera, de doar 18 mp, te poate costa lunar 150 de euro+comision+garantie. Nu am inteles niciodata scopul garantiei la un apartament vai de mama lui, ce poti distruge mai mult? Mai bine ti-ar da proprietarul o garantie, pentru ca nu cumva sa iti cada tavanul in cap in timp ce dormi.

Pentru ca sunt intrebari fara raspuns, trecem peste si ajungem la cel mai costisitor apartament ce-l poti inchiria in Timisoara. Este un “penthouse” de 173 mp, format din 2 camere, baie si bucatarie. Apartamentul este situat in vecinatatea centrului (in una din poze se vede Catedrala) si costa 2.000 de euro pe luna. Da, ati citit bine, doua mii de euro. Anuntul este tradus si in germana si in engleza, pentru ca acest apartament nu si-l poate permite decat un strain, asa cum va argumentam mai sus.

Oare chiar exista salarii fabuloase in Timisoara, astfel incat sa-ti permiti luxul de a inchiria un asa apartament? Oare aceste preturi nu sunt putin exagerate?

 

Have a nice viptim-isation!

 

Amanda Barbu

 

sursa foto: imobiliare.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea