Meniu pricipal

 

Dupa ce v-am prezentat cea mai scumpa garsoniera din Timisoara, a venit si randul apartamentelor.

Piata imobiliara din orasul de pe Bega este una extrem de scumpa, raportata la alte orase din tara, sau chiar din lume. Aici gasim proprietati costisitoare, dar care nu se vand asa usor, cu siguranta. Sau Timisoara este plina de oameni bogati care-si permit locuinte luxoase?

Cel mai scump apartament este amplasat intr-o zona destul de centrala, pe strada Clujului, are o suprafata de 155 mp si este compus din 4 camere si 2 bai. Designul interior este unul de exceptie, fiind preluat si de revista Caminul. Totusi, ne intrebam... nu cumva pretul este unul mult prea piperat?

Have a nice viptim-isation!

 

Amanda Barbu

 

sursa foto: imobiliare.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

9mmHollowPoint
0 # 9mmHollowPoint 25-11-2015 18:01
Dna Barbu,

oriunde in lume, si in Timisoara, exista cretini care viseaza, "dezvoltatorii" imobiliari, ( a se citi spalatorii de bani negri), cat si cei care pretind ca-si pot permite o casa, un apartament, cu totul si cu totul in afara posibilitatilor...! Pretul in sa va fi intodeauna acela care il va plati un "cumparator", la acest nivel, de regula...UN HOT! :)) Orasul meu natal, ca de altfel si restul tarii, sufera de o boala...se numeste...nuronitis!!! :))) Urmaresc cu deliciu si nu cu o oarecare lipsa de interes "piata" imoiliara de pe Bega...candva vreau sa ma intorc si eu inapoi la vatra :)) dar "luxul" de care te tot impiedici pe site-urile de profil e departe de ce ar trebui sa fie...! Cine stie poate ma apuca naibii ambitia si o pun de o constructie care ar merita predicatul LUX! pana atunci, citim si ne minunam de prostia unora si falsa admiratie a altora! Nick..NY!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea