Meniu pricipal

Nu o sa-ti vina sa crezi cat costa o casa in Florida, in orice caz mai putin decat in Timisoara.

Poate ca multa lume s-a aflat in situatia de a-si cauta locuinta mult visata si poate ca multa lume si-a pus si intrebarea: de ce costa atat de mult?

La fel m-am intrebat si eu zilele acestea, cautand o casa: de ce vilele din Timisoara au preturile atat de mari?  Printre cele mai scumpe zone de locuinte se numara Braytim si Dumbravita. Nu spun ca nu sunt elegante, spatioase, cu gazon ingrijit, dar chiar asa de scumpe? In cautarea mea, mi-am dorit sa gasesc o casa frumoasa, realizata cu bun gust si sa aiba finisaje de calitate. Referitor la acele imobile ce se construiesc acum si sunt ieftine....doamne fereste! Finisajele lasa de dorit, auzi totul dintr-o incapere in alta, parchetul scartaie, iar peretii iti crapa dupa 1 an.

De vina pentru aceste oribilitati sunt constructorii, care sunt axati tot mai mult pe profitul propriu, iar pentru preturile uriase la anumite case, de vina sunt agentiile imobiliare care nu se comporta ca in America, de exemplu. Acolo, agentia iti face pretul si iti explica de la inceput cat valoreaza imobilul. Daca nu vrei s-o vinzi repede, atunci poti sa ceri peste pretul pietei, dar nu-ti promite ca se va vinde usor sau vreodata. La noi, nu…pret dublu, plus inca ceva pentru agentie, iar agentia de acolo refuza de multe ori sa ia la vanzare ceva cu un pret peste ceea ce valoreaza de fapt.

Cum stateam si verificam eu tot internetul in cautarea casei visurilor mele, am descoperit ca in Miami sau Florida, preturile sunt putin mai mici fata de Timisoara, iar privelistea pe care ti-o ofera un ocean, nu o vei intalni vreodata aici. 

Sa nu mai vorbim de diferenta de salarii dintre Romania si America, cum de suntem in stare sa ne mai si cumparam o casa?

Asadar, v-am pregatit cateva imagini cu case din Timisoara vs. case din Florida sau Miami.

 

Dati click pe numele caselor sa vedeti toate pozele.

Casa Braytim

VS

Casa Florida

 

Casa Dumbravita

VS

Casa Miami

 

Have a nice viptim-isation!

Andrea M.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

nicu
+1 # nicu 23-07-2015 22:01
Firesc sa fie asa. Florida nu i populata 70% cu pungasi, evazionisti, mafioti ai consiliului local si proprietari de localuri = traficanti de droguri. Acolo banii se justifica. Aici ar trebui sa fie confiscate 99% dintre proprietatile mari, dobandite dupa '90.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
bad
0 # bad 24-07-2015 14:14
sa fie confiscate 99% din proprietatile mari de ce? ca tu nu ai si atunci trebuie sa nu aiba nimeni?
cum crezi tu ca s-ar putea face asa ceva? si ce sa faca staul roman cu ele? sa ti le dea tie sau cui nu are? sa nu aveti bani sa le intretineti si sa va bateti voi joc doar din ciuda si invidie ?
Prin aceste vile locuiesc majoritate directori de mari companii internationale , care au ajuns sa le faca tocmai din cauza ca nu au avut , nu au si nu vor avea niciodata gandire ca a ta " sa moara capra vecinului". Iar padure fara uscaciuni nu exista , dar nu e cazul sa generalizezi
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea