Meniu pricipal

Ai auzit vreodata de procesul de fotosinteza la oameni? Persoanele care abordeaza aceasta practica pot trai fara mancare sau chiar lichide in unele cazuri. 

In lume exista in jur de 3000 de oameni care spun ca se hranesc cu energie solara, pe care o transforma in "hrana". Acestia poarta denumirea de autotrofi. Trecerea la aceasta "dieta" se face treptat, existand o anumita perioada de acomodare a organismului.

Primul pas consta in a privi soarele de dimineata, cateva minute. Apoi se trece la sedinte de cate 15 minute, pofta de mancare diminuindu-se treptat. Cand se ajunge la 30 de minute, creierul este capabil sa stocheze energia solara si o poate transforma intr-un aliment.

Oamenii de stiinta nu-si pot explica, cum pot sa supravietuiasca autotrofii. Profesorul Michael Werner afirma ca totul depinde de minte si de modul de gandire. Nu toti care incearca acest regim alimentar reusesc. Se presupune ca doar cei ce cred cu tarie in acest mod de viata, au sorti de izbanda. Puterea gandului si forta interioara, ii ajuta pe autotrofi sa aiba senzatia de saturatie.

O persoana care abordeaza de ceva timp acest mod de viata, a facut publica dieta sa:

  • 2-3 cesti de cafea
  • 2 pahare de suc natural
  • terapie cu soarele de dimineata

Ramane de vazut daca soarele, care este principala sursa de viata pentru omenire, poate  fi si o sursa directa de hrana.

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea