Meniu pricipal

Cu totii stim ca atunci cand valorile colesterolului din sange, depasesc 180mg% incepem sa ne ingrijoram pentru sanatatea noastra si apelam la tratamente medicamentoase.

O valoare normala a colesterolului din Romania ar fi 280mg la 100ml de sange, insa pe buletinele de analize, valorile de 180 mg sunt considerate deja mari.

Cu 30 de ani in urma, valorile normale ale colesterolului erau total diferite fata de zilele noastre. Se considera ca daca colesterolul este  pana la 260 mg%, nu necesita nici un tratament. Valorilor cuprinse intre 260 si 279mg%, se recomanda un regim alimentar. Doar cand colesterolul era de 300mg% se recomanda tratament medicamentos.

In anii ce au urmat revolutiei, s-au descoperit noi medicamente, care scad mult mai rapid colesterolul din sange, dar care sunt mai scumpe. Specialistii in marketing au calculat ,ca daca valoarea normala pentru colesterol ar scadea, atunci firmele producatoare de medicamente ar avea de castigat.

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: www.descopera.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea