Meniu pricipal

Mezelurile sunt cele mai folosite alimente, dar totodata sunt si cele mai toxice produse alimentare, continand multe substanta daunatoare, organismului nostru. Dr.Mencinicopschi, specialist in nutritie umana, ne da cateva sfaturi in legatura cu mezelurile.

Iata care sunt cele mai periculoase mezeluri:

Crenvusti- contin tocatura din resturi de carne, iar culoarea rozalie este data de E-uri.Sunt plini de aditivi care imita gustul si culoarea.In momentul in care carcasa este tocata, bacterile se amesteca cu masa produsului.

Kaizerul- are o cantitate mare de coloranti. Produsul este format din urme de oase, sorici si mai putin carne. De asemenea este injectat cu solutii ce contin sare.

Parizel- este unul din cele mai nocive mezeluri, deoarece are foarte multi coloranti si E-uri: E250,E251, ce ii da culoarea rozalie, oase macinate, sorici si slanina. 80% din compozitia parizelului este slanina si 10% carne dezosata. Din cauza amidonului, acest produs este greu de digerat.

Salamul- are toate E-urile ce fac sa aibe gust si miros placut, dar totodata si nociv organismului nostru. Mai contine aditivi,coloranti si soia. Contine multa apa si un gelifiant E407, care retine apa.

Desi sunt mai scumpe, de preferat ar fi sa cumparam produse traditionale, direct de la tarani. Acestea sunt mult mai sigure si naturale.

Have a nice viptim-isation!

Valeria Neamtu

sursa foto: wagenersmeat.com, cavalierhealth.org

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea