Meniu pricipal

Este una dintre cele mai apreciate sportive la nivel global si, totodata, una dintre cela mai mari ambasadoare ale romaniei la nivel global. El este unul dintre cei mai ravniti barbati de-a lungul timpului din showbiz-ul romanesc. Se pare ca au avut o relatie secreta, iar aceasta a fost consemnata in dosarele securitatii. Nadia Comaneci a vorbit despre aceste lucruri si despre asa-zisul avort.

Invitata in emisiunea moderata de Andreea Esca la radio, Nadia comaneci a vorbit despre diferite lucruri, insa, momntul culminant a fost cand stirista a intrebat-o pe gimnasta despre presupusa idila cu Banica. Raspunsul Nadiei nu a intarziat sa apara, aceasta a spus: "Am fost prieteni intr-adevar. Nu faceam nimic iesit din comun, decat sa iesi cu cineva la un film, la magazin, sa te plimbi pe strada sau sa mergi in parc. Asta faceam."

In dosarele securitatii apar cateva elemente surpriza legate de relatia celor doi. Este vorba despre niste scrisori pe care artistul i le-a trimis Nadiei, iata doua dintre acestea:

"Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate". 

"Vezi că ţi-am trimis o carte special pentru problema noastră. Scrie acolo tot ce trebuie să faci în fiecare lună. Păcat că e în engleză, dar te descurci tu. Acum e momentul. După 2-3 luni, degeaba, nu se mai poate face nimic. Te iubi"

Se pare ca in cea de-a doua scrisoare este vorba despre o posibila sarcina a Nadiei. Insa, cu totii stim cum erau facute dosarele in acea perioada.

Tu ce parere ai?

Viptim- We style your life!

Bogdan R.

Sura foto: EU aleg Romania

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea