Meniu pricipal

Cea mai noua productie a postului ProTv, Uite cine danseaza, a adus pe scena showului mai multe vedete ale Romaniei. Trecand peste faptul ca cei din echipa ProTv au reusit sa le aduca sub acelasi acoperis pe Andreea Marin si Mihaela Radulescu, acum un nou scandal se tine de emisiune. 

Printre cei care au dansat la emisiunea de televiziune s-a numarat si Oana Zavoranu, aceasta a acceptat, pare-se, provocarea pentru foarte multi bani, mai exact se vehiculeaza ca in cele doua aparitii ale Oanei la show, ar fi incasat 150.000 de euro, potrivit libertatea.ro.

Dupa ce a fost scoasa din competitie, Querida a facut acuzatii grave cu privire la emisiune. Potrivit sursei citate, aceasta a declarat: Nu stie juriul ce sa aprecieze! De data asta chiar am avut un dans superb. Parerea mea este ca am fost lucrata, am vazut in ochii lor ca se citea ura si dusmanie. 

Voi ce parere aveti? Merita sau nu Oana sa ramana in competitie? 

Viptim - We style your life!

Bogdan R. 

Sursa foto: Antena Stars

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea