Meniu pricipal

Atunci cand ai bani totul pare mult mai frumos, te plimbi in intreaga lume si vezi locuri la care unii doar viseaza. Astazi va propunem sa intram in substraturile familiei Hadid.

Daca sunteti iubitori de moda, cu siguranta ati auzit macar odata de Gigi Hadid, celebrul manechin Victoria's Secret. Viata fabuloasa pe care o are, se datoreaza, cu siguranta, tatalui ei, celebrul dezvoltator imobiliar Mohamed Hadid. Aceasta a fost nascuta si crescuta in Los Angeles inconjurata de luxul in care traia familia. In anul 2013 a semnat cu IMG Models, dupa ce s-a mutat la New York, iar in Februarie 2014 isi facea debutul in cariera de model.

De la debut si pana la faima a fost doar un pas, aceasta a devenit unul dintre cele mai ravnite modele la nivel international. Are tot ceea ce ii trebuie unei fete pentru a ajunge top-model, frumusete, carisma și atitudine.

Prima membra a familiei care a cunoscut succesul a fost Yolanda Foster, mama lui Gigi Hadid si fosta sotie a lui Mohamed Hadid, actualmente casatorita cu compozitorul David Foster. Yolanda este un cunoscut model american si designer de interior. Totodata, ea s-a remarcat după ce a aparut in emisiunea de tip reality-show Real Housewives of Beverly Hills. Ea a fost casatorita timp de 10 ani cu Mohamed, timp in care i-a daruit trei copii: Gigi, Bella si Anwar (toti avand cariere in modeling).

Averea lui Mohamed Hadid este estimata la aproximativ 200 de milioane de dolari.

Voi ce parere aveti despre viata familiei Hadid?

Viptim- se style your life!

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea