Meniu pricipal

Despre Brigitte Nastase am vazut si auzit multe de-a lungul timpului. Au curs rauri de cerneala pe primele pagini ale ziarelor, despre relatia pe care o are cu fostul tenismen, Ilie Nastase. Dar oare sa fie fericita, implinita? Aflam asta doar din interviul pe care Brigitte l-a acordat pentru viptim.ro.

Timisoreanca Brigitte Nastase a acordat un interviu exclusiv pentru site-ul nostru de lifestyle, a raspuns la intrebari despre viata, cariera si familie. Nu va mai tinem in suspans, iata ce ne-a declarat:

"In momentul de fata, unicul meu target este sa fiu fericita, lucru caruia i-am simtit lipsa in anul anterior. In urma cu doua luni, atunci cand am facut o retrospectiva a vietii mele, mai ales a situatiilor traite in ultimul timp, mi-am dat seama ca m-am trezit intr-un film prost si nu eu imi traisem viata. De fapt, ultimii 12 ani din viata mea au fost sub influenta proasta a unor persoane care nu isi aveau nici macar locul pe langa mine, darmite sa mai imi si influenteze viata."

A trecut la "curatenia" generala din viata ei si spune ca si-ar fi dorit un copil cu Ilie

"Asadar, am ales sa fac putina «curatenie» si sa-mi analizez prioritatile. Cea mai mare prioritate este familia mea, si anume: eu, mama mea, copiii mei, surorile mele. As fi putut sa-l numesc si pe Ilie familia mea, in cazul in care aveam un copilas cu el, dar nu este. El este doar partenerul de viata de astazi. Nu a vrut sa fie mai mult."

Brigitte tine la fericire si spiritualitate

"Ce inseamna pentru mine a fi fericita? A fi inconjurata de persoane care ma iubesc, pozitive, care ma accepta asa cum sunt, cu calitati si defecte. De ce acum? Pentru ca Dumnezeu a fost atat de bun cu mine, incat m-a trecut biruitoare prin incercari din care am invatat ca atat avem de la viata: ziua de azi."

A trecut pe langa moarte de doua ori si a realizat ca banii nu conteaza

"Am muncit 7 ani sa-mi cladesc un imperiu financiar, poate mai mare si mai solid decat ceea ce am avut inainte sa fac alegerile proaste din viata mea. As putea spune ca in prezent detin multe proprietati imobiliare dar si cateva bussines-uri de succes. Daca nu treceam de doua ori pe langa moarte, cu siguranta nu m-as fi oprit niciodata din a deschide noi afaceri. Dar astazi, lista mea de prioritati s-a schimbat. Doresc sa ma bucur de ziua de azi, cu frica de Dumnezeu. Imi place sa cred, ca astazi, ma inconjor doar de cei ce ma iubesc. Vreau multe de la viata, din pacate ceea ce vreau eu, nu se obtine cu bani. La a face si a cheltui bani, am devenit un ass. Dar, nu, nu setea este visul meu, neimplinit inca. Vreau sa fiu fericita, implinita spiritual, sa ma simt tot timpul iubita, sa fiu pozitiva, invat sa fiu asa. Nu stiu daca Ilie imi poate oferi asta. De aceea nu vreau sa vorbesc despre ce face el acum. Vreau sa calatoresc, in locuri unde nu am fost, precum Dubai, Maldive, Las Vegas. Vreau sa am grija de mine, de sufletul meu. Sufletul meu a fost cel mai vatamat in ultimii ani. Si eu am un suflet bun care merita sa se bucure. Atat!"

Sa fie oare acesta finalul unei iubiri ca-n povesti? Vom trai si vom vedea. Si da, Brigitte merita sa fie fericita, toti meritam sa fim fericiti!

Viptim- we style your life!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea