Meniu pricipal

Chiar daca multi dintre voi nu asculta genul muzical interpretat de Florin Salam, trebuie sa recunoastem faptul ca acesta are talent si vocea ii este la inaltime. In urma selectiei nationale la eurovision, s-a lasat cu scandal.

Concursul privit anual de peste 500 de milioane de oameni, din intreaga Europa si lume, este o rampa de lansare numai buna pentru participanti. De acolo s-au lansat nume grele in industria muzicala internationala. Surpriza a venit in anul 2010 atunci cand cunoscutul Florin Slam si-a incercat norocul la concurs. 

In urma cu mai bine de 7 ani, artistul a participat la Eurovision. A fost pentru prima si ultima oara cand acesta a cantat in engleza. Pare greu de conceput ca regele manelelor din Romania sa ne reprezinte la un asemenea concurs, deoarece Salam are notorietatea necesara peste tot prin lume. Totusi, acesta si-a incercat norocul, dar se pare ca nu a fost pe placul tuturor. Marina Almasan ar fi declarat pe atunci: "Cum sa trimitem un tigan sa ne reprezinte!?", aceasta negand ulterior acuzatiile. 

Viptim-we style your life!

Bogdan. R. 

sursa stire:wowbiz.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea