Meniu pricipal

Frumoasa Madalina Ghenea a atras în patul ei, de-a lungul timpului, o serie de barbati celebri fara prea mari eforturi. Unul dintre acestia este celebrul designer Philipp Plein. In prezent, acesta este logodit cu o alta romanca frumoasa ce a luat hotararea sa vorbeasca despre Ghenea.

Relatia creatorului de moda cu Madalina Ghenea a luat sfarsit la fel de repede precum a inceput, deoarece designerul s-a intors in brațele fostei iubite rusoaice. Totusi, acesta nu s-a putut dezice in totalitate de frumusetea romancelor. Plein a ajuns in brațele altei conationale, Andreea Sasu.

Potrivit cancan.ro, Andreea Sasu a decis sa clarifice anumite lucruri, iata ce a declarat aceasta:

"Lucrez ca model, dar numai pentru brandul lui pentru colectiile lui, in momentul de fata sunt cu el si il mai ajut cate o data pe el! inainte sa fiu iubita lui munceam pentru el, munceam in show-room ca si model.

De cand sunt cu el, viata mea s-a schimbat foarte mult in bine si aici ma refer ca el m-a ajutat sa reusesc sa il las pe fostul iubit care a fost foarte violent cu mine, a spus la televiziune si in interviuri numai minciuni, nu am luat de la el 1 euro, nu am avut de la el nimic, am plecat din casa lui fara haine fara nimic, s-au spus doar minciuni...

Suntem mereu pe drumuri si asta imi place foarte mult, mereu mi-am dorit sa calatoresc si sa fac noi experienţe. Ma descurc foarte bine pentru ca este un lucru care imi place foarte mult, dar lucrul cel mai importat e ca suntem impreuna peste tot... iubesc sa fiu cu el mereu si el cu mine.

Nu am stabilit data nuntii, inca nu... suntem foarte fericiti impreuna ne iubim mult, asa ca nu ne grabim. Daca Dumnezeu va decide ca noi sa ramanem impreuna sau sa fie nunta atunci numai el va decide cum va fi si ce se va intampla. Ma vad in rolul de mamica, imi doresc asta foarte mult din tot sufletul, mi-ar placea sa il fac tatic.

Madalina Ghenea... nu am nici o legatura cu ea, o admir pentru ceea ce este si ceea ce a facut. Felicitari pentru ca va deveni mamica cat de curand ai ii doresc sa aiba o sarcina usoara. Nu vreau sa comentez relatia lor si ceea ce este intre ei, dar daca in curand o sa aiba un copil cred ca este iubire si respect. Da, cred ca este iubire pentru ca Madalina nu este o femeie care sa stea cu un barbat fara sa aiba sentimente. Este iubire, sunt foarte frumoai impreuna! Le doresc tot binele din lume si sa fie fericiti pentru ca sunt un cuplu perfect".

Bogdan R.

Viptim- we style your life! 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea