Meniu pricipal

inceput angie si ronaldo

Socant sau nu, Angelina Jolie are un nou partener, fotbalistul Cristiano Ronaldo. Cum s-a intamplat asa ceva?

angelina jolie

Stati linistiti….pentru moment. Cei doi sunt impreuna doar pe platourile de filmare. Se pare ca vedeta de la Real Madrid vrea sa debuteze in actorie si cum altfel daca nu alaturi de inegalabila Angelina Jolie, care de altfel, este o femeie libera acum. Ea si Brad Pitt au divortat recent.

Este vorba despre un serial turcesc despre refugiatii din Siria. Nu va ganditi la altceva. Acesta va fi difuzat in Turcia, Orientul Mijlociu si in America Latina, iar filmarile vor incepe in luna aprilie.

In serial vor juca actori celebri din Turcia cat si din strainatate. Deci vor fi multe suprize. Serialul se numeste Hayar Koprusu.

ronaldo 1

Serialul este o responsabilitate sociala, iar actorii au acceptat sa apara in scene scurte. Nu este o surpriza ca cei doi au fost alesi pentru proiect, deoarece Ronaldo a facut o importanta donatie catre Salvati Copiii, care a facut posibila aprovizionarea cu mancare, haine si medicamente pentru refugiati, iar Angelina este Ambasadorul Bunavointei pentru refugiati.

Cum pe platourile de filmare se nasc multe idile, cine stie, poate se va infiripa ceva intre cei doi. Nu mai este un secret ca Angelina si fostul sot Brad Pitt s-au indragostit pe platoruile de filmare la Mr&Mrs Smith.

V-ar placea sa formeze un cuplu si in viata reala?

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: pinterest.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea