Meniu pricipal

George este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi, dar si unul dintre cei mai iubiti artisti. 

Este una dintre cele mai apreciate sportive la nivel global si, totodata, una dintre cela mai mari ambasadoare ale romaniei la nivel global. El este unul dintre cei mai ravniti barbati de-a lungul timpului din showbiz-ul romanesc. Se pare ca au avut o relatie secreta, iar aceasta a fost consemnata in dosarele securitatii. Nadia Comaneci a vorbit despre aceste lucruri si despre asa-zisul avort.

Cea mai noua productie a postului ProTv, Uite cine danseaza, a adus pe scena showului mai multe vedete ale Romaniei. Trecand peste faptul ca cei din echipa ProTv au reusit sa le aduca sub acelasi acoperis pe Andreea Marin si Mihaela Radulescu, acum un nou scandal se tine de emisiune. 

Atunci cand ai bani totul pare mult mai frumos, te plimbi in intreaga lume si vezi locuri la care unii doar viseaza. Astazi va propunem sa intram in substraturile familiei Hadid.

Frumoasa Madalina Ghenea a atras în patul ei, de-a lungul timpului, o serie de barbati celebri fara prea mari eforturi. Unul dintre acestia este celebrul designer Philipp Plein. In prezent, acesta este logodit cu o alta romanca frumoasa ce a luat hotararea sa vorbeasca despre Ghenea.

Chiar daca multi dintre voi nu asculta genul muzical interpretat de Florin Salam, trebuie sa recunoastem faptul ca acesta are talent si vocea ii este la inaltime. In urma selectiei nationale la eurovision, s-a lasat cu scandal.

Despre Brigitte Nastase am vazut si auzit multe de-a lungul timpului. Au curs rauri de cerneala pe primele pagini ale ziarelor, despre relatia pe care o are cu fostul tenismen, Ilie Nastase. Dar oare sa fie fericita, implinita? Aflam asta doar din interviul pe care Brigitte l-a acordat pentru viptim.ro.

Invitata fiind la emisiunea americana- Saturday Night Life, Scarlet Johansson a parodiat-o pe Ivanka Trump.

Despre familia Cojocari s-au scris multe si se vor scrie in continuare. Astazi, echipa viptim.ro va ofera ocazia sa o cunoasteti pe Paula Cojocari, altfel. Despre viata, vacante exotice si legatura speciala pe care o are cu tatal sau, cititi tot interviul. 

inceput angie si ronaldo

Socant sau nu, Angelina Jolie are un nou partener, fotbalistul Cristiano Ronaldo. Cum s-a intamplat asa ceva?

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea