Meniu pricipal

Cu totii stim ca vietile ne sunt controlate de tehnologie si retele sociale, facebook, poze, youtube, instagram, telefoane, laptopuri sau tablete, si lista poate continua, ele fac parte din vietile noastre zilnic.

Atunci cand ai o varsta si toata viata ai lucrat cu calculatoare, ai fost inconjurata de tehnologie, evident ca nu stai linistita si te conectezi la internet.
Astazi, in editorialul saptamanii, va aducem in atentie Bunica Gadget sau Bunicile Gadget. Este vorba despre femeile care sunt trecute de o varsta, si care folosesc retelele sociale si internetul. Una dintre bunici marturiseste ca are conturi pe urmatoarele platforme: Facebook, Skype, Yahoo, Instagram, G-mail, iar acum are in plan sa-si faca un cont si pe Twitter. Dar este foarte activa pe Facebook, acolo unde posteaza poze si comunica cu toata lumea. Evident bunica, imparte like-uri, share-uri si comment-uri peste tot pe unde apuca.
In esenta, internetul si retelele sociale chiar conecteaza lumea, indiferent de varsta si domeniul de activitate.

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: www.libertatea.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea