Meniu pricipal

Din categoria “acestea sunt serviciile din tara mea”, astazi descriem un nou episod.

Subiectul? Fan Courier, “liderul serviciilor de curierat rapid din Romania”. Serios? Dar suntem curiosi...cam care este unitatea voastra de masurare a vitezei? Cu siguranta nu corespunde cu cea a clientilor vostri. De ce spunem asta? E simplu. Chiar daca transportul nu este ieftin deloc, iar coletele trebuie sa ajunga a doua zi (ca doar pe principiul acesta functionati), uite ca nu se intampla asta. Si nu se intampla nici atunci cand pe colet scrie ca trebuie sa ajunga urgent, adica a doua zi. Lenea si nesimtirea sunt atat de mari incat nici macar nu esti anuntat telefonic ca ti-a ajuns un colet, ce sa mai vorbim despre livrarea la domiciliu. Curierul ar trebui sa se deplaseze sa iti aduca pachetul acasa (serviciu pe care il platesti).

Iar asta nu este tot. Cu cei de la sediul Fan Courier din Timisoara nu poti lua legatura pentru ca mereu suna ocupat. Si credeti-ma pe cuvant, am sunat vreo doua ore fara oprire. Cand am vazut ca nu am sorti de izbanda, am plecat spre ei. Mare mi-a fost uimirea cand, de dupa birou, o doamna mi-a spus ca pachetul este ajuns, dar ca nu il va livra nimeni, sa nu astept asta. Ca trebuie sa merg la depozitul lor daca vreau sa-l ridic. Si punct!

Acum, ca si concluzie...cine va raspunde vreodata pentru nesimtirea, lenea si ignoranta celor din Fan Courier? Cat sa mai induram serviciile proaste din tara asta, servicii pe care tot noi le platim? Hai sa nu ne resemnam cu nedreptatile si sa incercam sa schimbam ceva, in limita posibilitatilor. Asa ca, daca si voi ati patit la fel, asteptam sa ne scrieti.

Pe final, trebuie sa va dezvaluim si “reteta de succes” a celor de la Fan Courier: Secretul nostru sta in oameni. In clientii care ne provoaca din ce in ce mai mult, prin fiecare livrare efectuata. Si in cea mai iubita echipa de curieri care, zi de zi, munceste sa ajunga oriunde, cu placere.

Fan Courier, multumim ca veghezi asupra coletelor noastre ce stau prafuite in depozit pana venim sa le ridicam.

Have a nice viptim-isation!

Hanna N.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea