Meniu pricipal

Fiecare dintre noi are liberul arbitru si fiecare dintre noi poate sa spuna NU. 

Poate daca educatia maselor ar fi fost alta, poate daca legile ar fi fost altele, poate daca Romania era Tunisia unde infractiunea de viol se pedepseste cu moartea, atunci cei 7 indivizi din Vaslui nu mai erau acum in libertate. Daca va intrebati cand un violator nu mai este considerat pericol public, raspunsul este foarte simplu: atunci cand isi recunoaste fapta (asta se intampla in Romania). Totusi, in cazul violului din Vaslui nu au fost pusi in libertate doar cei trei tineri care si-au recunoscut fapta, ci si ceilalti patru care nu au recunoscut-o. O parte a populatiei a fost extrem de sensibilizata de acest caz, s-au facut petitii on-line ca infractorii sa intre in puscarie, au fost facute dezbateri, retelele de socializare au fost inrosite de parerile indignate ale oamenilor, iar unii si-au facut poze de sustinere. Printre acestia se numara si cantareata din Timisoara, Leeliane Lee.

Acestui demers i s-au alaturat si medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara. Cu totii condamna violul si vor sa traga astfel un semnal de alarma: violul reprezinta un act sexual fara acordul uneia dintre parti, deci...un abuz.

 

Have a nice viptim-isation!

Ana Maria Dana

sursa foto : facebook.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea