Meniu pricipal

Primul site de lifestyle din Timisoara multumeste tuturor celor care ne urmaresc de placere.

Sau celor care isi rod unghiile ca articolele lor despre evenimente nu sunt citite. Multumim tuturor celor care au apreciat profesionalismul cu care am abordat orice subiect.

Asa, pseudo-jurnalisti (sau „pseudo-cratima-presa”), cum ne considera unii, nu avem ticuri in exprimare, „desigur".

Cunoastem etica jurnalistica, pentru ca avem studii de specialitate si, oricand se doreste, ne putem confrunta diplomele.

Reamintim ca noi nu facem politica sau investigatii, sunt suficienti cei care o fac, noi facem lifestyle, stiri despre moda si vedete, dar ce iese se numeste lucru bine-facut! Am introdus pe piata media din Timisoara termeni despre care nicio alta publicatie de aici nu auzise. Precum „socialite”, o persoana pe care toata lumea o stie din cercurile sociale si care iese in evidenta, chiar daca nu face politica la colt de strada. Iar „Stirile de la ora 5” nu inseamna vedete, ci exact ceea ce se crede la Timisoara ca sunt stiri, adica accidente si batai intre clanuri, un fel de senzationalism cu imagini socante neblurate.

Libertatea presei inseamna mai mult decat sa scrii la comanda, decat sa nu existi doar vreme de un mandat-doua si sa te rogi sa se intample un scandal ca sa ai ce articole sa faci. Din cand in cand mai trebuie sa si zambesti, nu doar sa injuri autoritatile locale, pentru ca viata e si despre cele mai frumoase plaje sau despre ce haine sunt la moda.

Ne bucura faptul ca se admite ca noi suntem peste tot si primii cand deschizi monitorul.

Viptim-izarea abia acum incepe!

VIPTim Team

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea