Meniu pricipal

Nu cred ca va spun nimic nou daca va anunt ca a venit vara si ca nervii sunt intinsi la maximum.

Saptamanile sunt unele solicitante, cand te gandesti ca tu esti la birou, in vreme ce altii isi baga picioarele in mare si isi beau cafeaua pe sezlong. Pot insa sa devina un adevarat cosmar daca depinzi de internet si nu poti sa iti faci treaba cum trebuie, pentru ca furnizorii nu isi fac datoria.

Dupa cateva zile in care internetul a mers “ca porcul” (asa cum spune romanul), la job, desi acasa zbarnaie, am cautat statistici despre Romania si iata ce am gasit.

Prima in Europa, Romania are la internet o viteza medie pe locuitor de 70 Mb/s, valoare care scade pana la 20Mb/s cand vine vorba de conexiuni mobile. Pe orase, pe primele locuri se afla Magurele, Slatina si Ramnicu Valcea cu 198,14 MB/s, 126,12 MB/s si 110,72 MB/s.

Timisoara e abia pe 17, cu 85,07MB/s, dar asta nu explica problemele pe care, firme cu renume le au in oras.

Probabil daca o sa vedeti clipul video atasat, o sa intelegeti si cat de greu este sa publici o stire pe un site, daca internetul nu functioneaza in parametri.

Mai rau e cand cei de la Orange, desi ai un pachet business, platit mai scump decat cel pentru persoanele fizice, dau din colt in colt si iti spun ca nu e vina lor, ca masuratorile sunt bune. Pai cum sa fie bune, domnule Orange, cand stam un birou intreg dupa serviciile promise, dar care nu se ridica la asteptarile potrivite? In conditiile in care ai fost asigurat inca de la inceput ca viteza si echipamentul sunt cele potrivite pentru o redactie de stiri? Cum sa nu vrei sa faci reziliere de contract si sa te duci la concurenta?

Chiar asteptam solutii, pentru ca, la sesizari, greu va mobilizati sa le rezolvati!

VIPTim team

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea