Meniu pricipal

Trupa Rok Dance isi are inceputurile in anul 2010, cand in localitatea Sacalaz instructorii Kovacs Roland si Kovacs Oana au organizat primele cursuri de dans modern.

In momentul de fata trupa Rok Dance are in componenta copii cu varste cuprinse intre 5 si 17 ani, care practica diferite genuri de dans: Street Dance, Show Dance, Jazz Dance, Choreographed Dance Show (Latin & Ballroom). 

Cel mai special premiu castigat il regasim in anul 2015, si anume titlul mondial la doua categorii de dans: Urban Show Solo - Ema Stamatin si Urban Show duo - Ema Stamatin si Bianca Suteu. Campionatul mondial a fost organizat in Republica Ceha, in localitatea Liberec. La concurs au participat peste 40 de tari, aproximativ 10.000 de dansatori si au fost 15 categorii de dans si 5 categorii de varsta. 

In continuare va lasam sa urmariti un interviu in exclusivitate cu Emanuela Stamatin, detinatoare a titlului mondial si Roland Kovacs, instructorul trupei Rok Dance.

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: co2studio

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea