Meniu pricipal

Casatorie (cu Slav), despartire (de Slav), escapada (cu Cristea), despartire (de Cristea) si iar impacare (cu Slav). Cam dupa aceasta formula a functionat viata Biancai Dragusanu in ultimi ani. Se pare ca aceasta nu se dezminte si atrage, din nou, privirile curiosilor. De aceasta data intr-o superba rochie de mireasa. Sa fie oare un semn?

Traim intr-o lume in care goana dupa bani este din ce in ce mai accentuata. Visam cu ochii deschisi la momentul in care ne va pica din cer o suma de bani si nu va mai trebui sa alergam toata viata dupa faimoasele bancnote. Exista in lume si orase care nu fac absolut nimic pentru a castiga bani. Iata povestea unui oras din Europa care ajunge sa castige anual si 1,5 milionae de dolari fara prea mare efort.

Se spune ca filmele isi pun amprenta asupra noastra, uneori, mai mult decat trebuie. Insa, ce au facut locuitorii unui sat din Spania te va lasa cu gura cascata. 

Timp de 10 ani Partidul Democrat Liberal a fost, pentru unii, formatiunea politica ce a facut mult rau Romaniei, pentru altii, a fost salvarea tarii. Indiferent de ce a insemnat acest partid pentru romani, un lucru este cert, ea este fosta stea a PDL, iti mai aduci aminte de ea? 

Suntem obisnuiti cu misterul care ii inconjoara pe mai marii Bisericii Ortodoxe Romane. Ce nu intelegem, insa, este de ce nu face nimeni nimic in privinta furturilor masive pe care Biserica le intreprinde.

Desi pana acum cand ne gandeam la Balena Albastra ne veneau in minte frumoasele mamifere, de cateva zile incoace cuvintele au capatat o altfel de conotatie. Incercam sa intram in substratul jocului care a speriat intreaga planeta, dar mai ales a jocului care a furat sute de vieti. 

Ne-a luat pe toti prin surprindere atunci cand a ajuns Presedeintele Americii. Nimeni nu se astepta ca magnaul american sa ajunga in cea mai puternica functie din lume. Usor, usor acesta a luat avant in ultimele luni de campanie, atat in sondaje cat si in ochii electorilor de peste ocean. Iata cu ce s-au ales americanii la aproximativ 60 de zile de cand Trump este in fotoliul de presedinte al SUA. 

Fcebooksex

Duci lipsa de sex? Facebook rezolva problema. Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca Facebook a devenit parte din viata noastra. Pe faimoasa retea de socializare poti intalni tot felul de oameni, de la vedete, oameni simpli, pana la restaurante, ori festivaluri. Toata lumea are pagina de Facebook.

Trupa Rok Dance isi are inceputurile in anul 2010, cand in localitatea Sacalaz instructorii Kovacs Roland si Kovacs Oana au organizat primele cursuri de dans modern.

Obiceiurile din ziua de Sfantul Vasile au ca scop atragerea fertilitatii si bogatiei. Asadar, "Semanatul", "Plugusorul", "Plugul cel Mare" si "Vasilica" sunt cele mai cunoscute urari care se rostesc in prima zi a anului.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea