Meniu pricipal

Dulci si zemoase, ciresele de sezon sunt cele mai bune in aceasta perioada.

Pentru ca e vremea lor, poti sa le pui si intr-un desert rapid si usor de preparat.

Iata ce ingrediente ai nevoie pentru un pandispan delicios cu cirese.

  • 750 g cirese
  • 100 g faina
  • ½ pliculet praf de copt
  • 4 oua
  • 125 g zahar
  • 25 g unt
  • 250 ml lapte
  • zahar vanilinat
  • putin praf de sare

     Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga zaharul si sarea si se amesteca 5 minute.

Se adauga faina amestecata bine cu praful de copt, se amesteca delicat, apoi se toarna untul topit si laptele.

Se toarna aluatul intr-o forma unsa cu un pic de unt, se pun ciresele fara samburi si se da tava la cuptor la foc potrivit, pentru 30 minute.

Se lasa la racit in tava si se presara cu zaharul vanilinat.

Pofta buna!

Have a nice viptim-isation!

S.L.

(sursa foto: cf.creative-culinary.com)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea