Meniu pricipal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a facut o declaratie prin care anunta faptul ca Victor Ponta si-a depus mandatul si va demisiona.

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta a demisionat. Acesta demisie de onoare vine ca urmare a tragediei petrecute in clubul Colectiv si a mitingului de ieri seara din Bucuresti, unde au participat peste 30.000 de oameni. Redam aici un fragment din declaratia fostului premier al Romaniei:"Sper sa nu fie vorba de razbunare ci doar de responsabilitate juridica si sa nu ne pacalim ca principalii vinovati sunt lacomia si iresponsabilitatea. Daca nu le pedepsim, vom repeta aceste tragedii.Constat supararea legitima care exista in cadrul societatii. Ar fi o mare greseala din partea mea sa ignor acest lucru. Nu vreau sa las aceasta responsabilitate nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, ministrilor, sunt gata sa fac eu acest gest si INCEPAND cu ziua de astazi, imi depun MANDATUL din functia de prim-ministru. Sper ca depunerea mandatului meu si al guvernului sa satisifaca asteparile celor care au protestat.Vreau sa fac o singura observatie – o experienta – cei care speculeaza in sens politic suferinta oamenilor, mai devreme sau mai tarziu vor plati un pret...." 

Dupa acest demers a lui Victor Ponta, presedintele PSD se intreba retoric: "Sunt curios daca si Piedone va demisiona”. De Gabriel Oprea nu a spus nimic.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea