Meniu pricipal

Toate mamele, din cele 12 semne zodiacale sunt considerate mame devotate, insa exista printre ele cateva care sunt excesiv de grijulii. Iata un top 5 a celor mai bune mame din zodiac:

1   Mama Taur, este o mama rabdatoare ce ofera multa afectiune copilului. Adora sa-si petreaca timpul in aer liber cu cel mic. Este o descurcareata, fiind un semn de pamant, calitate ce le va transmite si urmasilor ei.Taurul este caracterizat si prin incapatanare, fapt ce va duce la unele divergente cand micutul va deveni adolescent.

2       Mama Rac, o familista convinsa, este excesiv de protectoare cu familia, in special cu copiii. Afectiunea sa, il va incuraja pe cel mic si va fi mereu ajutat sa depasesca situatiile critice. Mama Rac trebuie sa tina cont ca nu va putea sa-si apere puii la infinit.

3       Mama Pesti, o fire sensibila va indruma atentia celui mic spre arta, muzica si dans. Mama Pesti este o familista ce se va dedica trup si suflet copiilor. Le va oferi o copilarie plina de bucurii. Daca copiii ei au probleme, va face tot posibilul sa-i ajute. Acest semn zodiacal nu ar trebui sa uite si de pragmatism, e necesar cateodata.

4        Mama Capricon, o fire ambitioasa, va imbina cu succes cariera cu familia. Ii ofera copilului toate conditiile si il va invata sa-si transforme visurile in realitate. Aceasta mama este considerata drept cea mai responsabila din zodiac. Insa ar trebui sa invete sa se mai relaxeze din cand in cand.

5        Mama Balanta, o mama plina de calm si foarte echilibrata,ii ofera celui mic toata linistea sufleteasca de care are nevoie. Nu prea stie sa ridice vocea, iar pedepsele sunt excluse.Balanta va da multa stabilitate familiei.Insa ar trebui sa fie atenta la fermitate,ca sa nu riste de a rasfata copilul, mai mult decat trebuie.

Have a nice viptim-isation!

sursa foto: www.danihavarneanu.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea