Meniu pricipal

Este final de an si toata lumea isi pune cap la cap planurile de final si inceput de an. Astazi VIPTim si-a propus sa faca o retrospectiva astrologica a tuturor zodiilor.

Avem parte de o saptamana destul de agitata, insa totusi gasim ragaz pentru a sta alaturi de familie si a face vizite. Te invitam sa afli ce iti rezerva astrele.

Iubitorii de superstitii asteapta noaptea de Craciun cu sufletul la gura. De ce? Afla din articolul de mai jos.

Vizite, stari emotionale si multe calatorii. Cam asa arata o saptamana buna din punct de vedere astrologic.

Saptamana care incepe se anunta una cu multe vizite si calatorii. Unele zodii sunt instabile emotional, altele trebuie sa puna accent pe comunicare.

Saptamana care tocmai incepe este una instabila, din mai multe puncte de vedere. Se fac schimbari, mai ales pe plan profesional, dar si familial. Toata lumea incearca sa vina cu idei noi, ceea ce este de bine.

Toate mamele, din cele 12 semne zodiacale sunt considerate mame devotate, insa exista printre ele cateva care sunt excesiv de grijulii. Iata un top 5 a celor mai bune mame din zodiac:

Este saptamana emotiilor, se pune foarte mult accent pe ele. Nu trebuie sa le lasam sa ne stapaneasca, trebuie tinute in frau. Cele mai importante evenimente se petrec pe finalul saptamanii, sunt programate iesiri in natura, la film sau cine festive, alaturi de membrii familiei.

Iata cum stau cu banii, in luna noiembrie si decembrie, cele 12 semne zodiacale:

Fenomenele astronomice au avut mereu un impact asupra populatiei, de cele mai multe ori acestea au constituit un subiect indelung discutat, de intreaga planeta.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea