Meniu pricipal

poza inceput rihanna

Nu are studii superioare, dar a fost premiata de Universitatea Harvard.

Celebra cantareata, Rihanna s-a facut cunoscuta prin tinute care mai de care mai deocheate, insa ea are mult mai multe de oferit.

rihanna poza 2

Marti seara, artista a fost numita de prestigioasa Universitate Harvard "Personalitatea umanitara a anului 2017".

Distinctia speciala primita de la Harvard a emotionat-o atat de mult, incat a tinut un discurs ce a impresionat intreaga lume. Ea a punctat diferite teme, precum saracia, bolile, celebritatea si nevoia de a ajuta.

rihanna premiu

"Am reusit sa ajung la Harvard. Nu as fi crezut niciodata ca voi fi capabila sa fac asta. Este un sentiment placut", asa si-a inceput prelegerea.

Emotia artistei este de inteles, avand in vedere ca a mentionat in discurs faptul ca nu a apucat sa-si continuie studiile, dar ca spera sa faca si acest pas candva.

rihanna discurs

Artista are o activitate umanitara impresionanta. A construit un centru de oncologie si de aplicatii medicale ale radioactivitatii de prim ordin pentru diagnosticarea si tratarea cancerului la san la spitalul "Regina Elisabeta" din Barbados, locul sau natal. De asemenea, a suportat si cheltuielile universitare pentru studentii din Caraibe care nu-si permit sa-si faca studiile in Statele Unite ale Americii si spera ca fetele din tarile in curs de dezvoltare sa aiba acces la educatie, cu ajutorul unui proiect implementat.

Ce parere aveti despre asta? Incurajati actele de caritate?

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: Instagram Rihanna; pinterest.com; www.standard.co.uk

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea