Meniu pricipal

Cunoscutul Makeup Artist revine in forta in atentia presei cu realizari demne de un star international. Dupa ce a lipsit pentru un timp din viata publica, acesta ne-a acordat un interviu in exclusivitate.

L-am cunoscut pe cand isi facea viata prin Dubai. Acum, maestrul pensulei de blush si-a schimbat optiunile in materie de trai si s-a reprofilat alegand de data aceasta, Statele Unite. Citeste chiar aici un interviu colorat, la fel ca fardurile pe care artistul le foloseste zilnic in bussinesul sau.

Viptim:Ce mai face Marius Lupu?

Marius Lupu: A trecut ceva timp de la ultimul nostru interviu. Am avut un sfarsit de an 2016 extrem de aglomerat si agitat, dar nu ma pot plange pentru ca s-a dovedit a fi un an foarte productiv. Inceputul noului an m-a prins tot „in priza”, deoarece am fost plecat in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, unde am participat, ca in fiecare an, la cel mai mare targ international de make-up din lume, IMATS.

V: Ce mai e nou in viata ta?

M.L: In luna decembrie am inaugurat un nou magazin cu produse profesionale de machiaj, care cuprinde 2 brand-uri celebre, FOREVER52 si CHARACTER, astfel am devenit unicul importator al acestor brand-uri in Romania. Pe langa aceasta, echipa mea s-a marit, am facut mici modificari, totul pentru ca sa intampinam noul an cu si mai multa implicare si profesionalism.

V: Care sunt lucrurile WOW pe care le-ai facut de la ultima noastra „intalnire”?

M.L: Viata mea este WOW. Traiesc clipa la maxim, profit de fiecare zi, incerc sa invat permanent lucruri noi, care sa ma ajute sa ma dezvolt atat pe plan personal, cat si profesional. Lista ar fi prea lunga daca as enumera toate lucrurile WOW ce mi se intampla in fiecare zi!

V: Care sunt planurile tale de viitor?

M.L: In luna mai voi avea un proiect foarte important in Dubai, unde voi pleca cu o parte din echipa mea. Deasemenea, extinderea brand-urilor profesionale pe care le detin este un pas foarte important de care ma voi ocupa din aceasta vara. Am multe planuri pentru acest an, dar o parte le tin inca numai pentru mine. Urmariti-ma si veti afla tot ce am de gand sa fac!

V: Care sunt tendintele anului in materie de make-up?

M.L: Anul 2017 ne-a facut cunostiinta cu o culoare destul de excentrica, Greenery, o nuanta de verde lime, cu subton de galben, care se vrea prezenta atat in piesele vestimentare, cat si in machiaj. Deasemenea, se poarta tenul cat mai iluminat, acea tehnica de Strobing, care presupune accente puternice de lumina pe fata. Se poarta machiajele metalizate si nelipsitul glitter, ca de obicei.

V: Cum stai cu dragostea?

M.L: Sunt permanent inconjurat de oameni frumosi, dragi mie, care imi demonstreaza de cate ori au ocazia aprecierea pe care o au fata de mine.  Dragostea este pe tot. Pentru mine, deocamdata, este extrem de importanta cariera si dezvoltarea profesionala. Ma iubesc eu pe mine si e suficient.

V: Ti-ai planuit deja vacanta de vara? Daca da, unde?

M.L: Datorita job-ului , am ocazia sa calatoresc foarte mult si de fiecare data incerc sa combin utilul cu placutul in destinatiile in care sunt plecat. Mi-am inceput deja vacanta in ianuarie, in Los Angeles si o voi continua in Dubai, Malta si New York. 

Excentricul Makeup Artist, Marius Lupu l-a intalnit pe make-up artistul ce o machiaza pe Beyonce si multe alte vedete importante, iata si dovada. Noi ii uram mult succes in cariera sa si il asteptam cu informatii!

Bogdan R.

Viptim- we style your life!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea