Meniu pricipal

Casatorie (cu Slav), despartire (de Slav), escapada (cu Cristea), despartire (de Cristea) si iar impacare (cu Slav). Cam dupa aceasta formula a functionat viata Biancai Dragusanu in ultimi ani. Se pare ca aceasta nu se dezminte si atrage, din nou, privirile curiosilor. De aceasta data intr-o superba rochie de mireasa. Sa fie oare un semn?

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai vanate persoane publice de la noi pe care o vedem mai mereu pe toate posturile de televiziune si in toatr ziarele. De aceasta data aceasta a imbracat din nou rochia de mireasa, sa fie acesta un semn?

Poza a fost aruncata in mediul online, pe pagina ei de socializare. Desi a declarat in repetate randuri ca a imbracat rochia de mireasa o singura data si nu va mai face acest lucru, cu totii ne aducem aminte ca nu a fost multumita deloc de cum i-a iesit petrecerea dedicata nuntii. Oare sa o vedem din nou pe drumul spre altar?

Cert este ca poza face referire la ceea ce se gaseste in atelierul a carui "Creative director" este. Iata poza care a strans cateva mii de like's.  

Tu ce parere ai?

Viptim- We style your life! 

Bogdan R.

Sursa foto: Facebook Bianca Dragusanu. Cancan.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea