Meniu pricipal

Traim intr-o lume in care goana dupa bani este din ce in ce mai accentuata. Visam cu ochii deschisi la momentul in care ne va pica din cer o suma de bani si nu va mai trebui sa alergam toata viata dupa faimoasele bancnote. Exista in lume si orase care nu fac absolut nimic pentru a castiga bani. Iata povestea unui oras din Europa care ajunge sa castige anual si 1,5 milionae de dolari fara prea mare efort.

Este vorba despre Roma, un frumos oras italian pe care anual il viziteaza circa 7 milione de oameni. Locurile sale pline de istorie, arhitectura si traditia aduna anual milioane de vizitatori din intreaga lume. Daca aruncam o privire peste statistici putem observa cu usurinta cat de bine se castiga din turism, insa, exista un loc in care anual vizitatorii arunca in jur de 1,5 milioane de dolari.

Fontana di Trevi este minunea ce aduce municipalitatii atatia bani anual. Povestea este simpla, se spune ca cei care arunca o moneda, cu mana dreapta peste umarul stang, vor reveni in minunatul oras. Dar povestea nu se opreste aici, daca arunci a doua moneda iti vei gasi dragostea, iar a treia moneda iti va aduce casatoria. Nu stim daca milioanele de vizitatori care au incercat aceste lucruri au primit cele cerute, dar stim un singur lucru Fontana di Trevi este o bijuterie arhitecturala si un izvor de bani.

Foarte important de precizat este faptul ca banii care se strang din fantana ajung sa fie donati pentru ajutorarea familiilor nevoiase ale Romei.

Tu ce parere ai, ai vizitat Fontana di Trevi?

Viptim- We style your life!

Bogdan R.

Sursa foto: Tes

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea