Meniu pricipal

Timp de 10 ani Partidul Democrat Liberal a fost, pentru unii, formatiunea politica ce a facut mult rau Romaniei, pentru altii, a fost salvarea tarii. Indiferent de ce a insemnat acest partid pentru romani, un lucru este cert, ea este fosta stea a PDL, iti mai aduci aminte de ea? 

Vorbim despre fostul Presedinte al camerei Deputatilor, Roberta Anastase. A trecut vremea cand era una dintre preferatele presedintelui Basescu, in prezent, aceasta a ajuns sa nu mai fie in lumina reflectoarelor ca in perioada de glorie a PDL, desi detine un mandat de parlamentar in legislatura votata in decembrie anul trecut.

Cu totii ne aducem aminte de episodul in care Roberta Anastase a numarat 175 de voturi, iar in sala se aflau doar 100 de deputati. Ei bine, astazi aceasta sta cumintica in banca de la Camera Deputatilor, probabil, reflectand la vremurile cand se afla la prezidiul acesteia.

Oare o cuprinde nostalgia, tu ce parere ai? 

 Viptim- We style your life!

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea